Raheem Sterling (20) er flittig diskutert i engelske medier om dagen. Den hurtige angrepsspilleren vil ikke forhandle med Liverpool om ny kontrakt før sesongen er over.

Kontrakten hans går ut om to år, og ifølge britiske medier har klubben tilbudt ham en ny avtale verdt mer enn 1 million kroner — i uken!

— Det handler ikke om penger i det hele tatt, og det har det aldri gjort. Jeg snakker bare om trofeene jeg ønsker å vinne. Det er alt, sa han i et intervju med BBC onsdag.

— Jeg vil ikke bli sett på som en grådig 20-åring. Jeg vil bare bli sett på som en ung gutt som elsker å spille fotball og som gjør alt for laget.

- Liverpools anliggende

Arsene Wenger sier at han har respekt for Liverpool. Foto: Darren Staples, Reuters

En rekke klubber kobles nå til Sterling, blant dem Arsenal som møter nettopp Liverpool lørdag i det som kan bli en avgjørende duell i kampen om Champions League-spill.Arsene Wenger ble spurt om Sterling torsdag.

— Raheem Sterling er en veldig god spiller, det vet alle i dette landet. Han er en viktig spiller for Liverpool, sier Wenger.

— Jeg ønsker ikke å snakke om noen overgang. Vi er ikke inne i noen overgangsperiode, og vi fokuserer i stedet på en stor kamp. Jeg respekterer Liverpool og vil ikke snakke om noen mulig overgang for noen av deres spillere. Jeg ønsker ikke å blande meg inn, spesielt ikke 48 timer før kampen mot dem. Dette er Liverpools anliggende, sier Arsenal-manageren ifølge flere medier, deriblant Sky Sports.

Lokalavisen Liverpool Echo mener at Sterlings intervju med BBC var en tabbe, og at det bare fører til ytterligere spekulasjoner om landslagsspillerens fremtid.