HAMAR: På HamKams fjerde målsjanse sa det pang.

Tore Andreas Gundersen headet inn et glimrende innlegg fra Jonathan Borrajo.

Det holdt til tre poeng.

— Perfekt innlegg

— Det er slike innlegg jeg vil ha. Nå slo han inn med en gang. Perfekt, sier Tore Andreas Gundersen, og forteller om et kameratskap som startet på La Manga.

— Han er som en bror for meg. Vi fikk god kontakt fra den første treninga på La Manga. Jeg prater bra engelsk, og vi går godt sammen. Jonathan er en ærlig og utrolig positiv fyr. Det er slike typer HamKam trenger nå. Jeg har fortalt ham mye om Adeccoligaen, og han tar steg hele tida.

Bor i samme hus

De har en etasje hver i et hus i Hamar, og har naturlig nok mye kontakt i fritida også.

Jonathan Borrajo var godt fornøyd med hvordan Gundersen behandlet innlegget hans i går.

— Vi har øvd på dette på kjøkkenet hjemme, gliser Borrajo, og fortsetter:

- Vi er veldig gode venner, og på La Manga ble vi enige om å finne et hus sammen. Vi leser hverandre godt på banen også, sier Borrajo, som har tatt store steg offensivt.

I går raidet han høyresiden flere ganger.

— Jeg har jobbet med det, og det går framover, sier høyrebacken.

- Må bli mer effektive

Tore Andreas Gundersen ble altså matchvinner i går.

Og Flisa-gutten kunne fort scoret et par mål til. I 1. omgang fikk han en fin pasning fra Thomas Lehne Olsen, men ballen ble fistet i nettveggen av Sundet-keeper Yngve Sandbuløkken.

Rett etterpå fant Lehne Olsen Gundersen igjen, men HamKam-spissen kom ikke rundt Sandbuløkken.

— Vi må bli enda mer effektive, men det var uansett deilig med seier, sier Gundersen, som var sterk i duellene mot Gudmann Thorisson.

Spesielt i 1. omgang.

— Gundersen er god som spiss. Han er flink til å holde på ballen, og scoret et viktig mål, sier HamKam-trener Vegard Skogheim.

7-2 i målsjanser

Det ble en ganske jevn 1. omgang i går kveld, men HamKam skapte flest sjanser. Gundersens to muligheter er nevnt. Lars Eirik Bredvold hadde også en kjempesjanse da han bommet på ballen fra en meters hold, etter et bra innlegg fra Borrajo, som Kristoffer Hagen styrte videre.

HamKam ble også snytt for straffe da John Anders Rise ble felt.

Sundet fightet bra og hadde en stor sjanse da Jonas Enkerud skjøt utenfor etter en veldig bra kontring.

Rett før pause fikk Demba Traore sitt andre gule kort, og 2. omgangen ble vanskelig for Sundet.

HamKam-scoringen kom sju minutter etter pause, og etter det ble det veldig rotete, med mange frispark og drøssevis med dueller,

- Det er ikke så lett å spille mot ti mann. Det ble en mur å spille mot, men vi burde punktert kampen. Det viktigste var uansett at vi vant, sier Vegard Skogheim.