I et nytt bok-prosjekt skal 16 forfattere, fans, journalister, fotballspillere og andre skrive hver sin bok som sin eliteserieklubb. Bernt Hulsker skal skrive bok om Molde.

Det er imidlertid ikke sikkert at det blir Hulsker-bok. Prosjektet skal nemlig støttes av supporterne. Dersom prosjektet får inn nok penger på forhånd blir det bok. For at det skal skje må 300 personer ha støttet opp prosjektet innen 50 dager. Investeringene i prosjektet går gjennom selskapet New Jelly.

I tillegg til Bernt Hulskers Molde-bok, skal blant annet Davy Wathne skrive om Brann og Frode Lafton om Hønefoss.

Forfatterne har fått nesten fire tøyler, men hver bok skal inneholde en faktabolk om klubben, quiz med 100 spørsmål og klubbhistorien fra forfatterens perspektiv.

— Noen hyller en enkelt spiller, noen tar for seg de siste 20 årene av klubbens historie. Andre inviterer oss inn i garderoben og forteller hva spillerne egentlig prater om når de har vunnet eller tapt. Noen velger heller å fokusere på hvor jævlige alle motstanderne er, mens andre prøver summere opp de viktigste hendelsene i klubbens historie, eller å analysere hvorfor nettopp deres klubb er så uendelig mye bedre enn de andre. Noen velger å være frekke, noen bruker humor, mens andre velger å være helt saklige, men alle skriver med klubbtrøya på og gjør det med kjærlighet til laget i sitt hjerte, heter det i en pressemelding om prosjektet.

Her er de som skal skrive de forskjellige bøkene:

Aalesund: Geir Ove Eikrem/Stormen

Brann: Davy Wathne

Haugesund: Øystein Eide

Hønefoss: Frode Lafton

Lillestrøm: Morten Stokstad

Molde: Bernt Hulsker

Odd Grenland: Anonyme

Rosenborg: Thomas Myren

Sandnes Ulf: Thore Bauge/Gaukereiret

Sogndal: Erlend Husabø

Sarpsborg08: Klubben Sarpsborg08

Start: Fredrik Strømstad

Strømsgodset: Håvard Lilleheie/Aleksander Aas

Tromsø: Egon Holstad

Viking: Aslak Sira Myhre

Vålerenga: Mats Ulshagen