Ja, i hvert fall for ett helt år.

På Vålerengas hjemmekamper i 2014 vil du få mulighet delta i en pausekonkurranse.

Man må registrere seg til å bli med i konkurransen via Facebook, og planen er at tre personer fra publikum – minst ett barn og to voksne – trekkes ut til å konkurrere på den grønne Ullevaal-matten.

Stengel traff tverrliggeren

Deltakerne får i oppgave å treffe ulike mål, og treffer du tverrliggeren fra midtbanen (tilsvarende 52 meter) vinner du en splitter ny Peugeot 308 til fri bruk i et helt år.

Aftenposten utfordret Vålerenga-spillerne Herman Stengel (18) og Sivert Heltne Nilsen (22) til å teste ut pauseunderholdningen. Førstnevnte trengte kun to forsøk før ballen smalt i den øverste stolpen.

— Nå er bare å møte opp, se god fotball, komme ned på gressmatten i pausen, legge ballen i «tværra» og dra hjem med en bil og en god opplevelse fra Ullevaal, sier en «ydmyk» Herman Stengel etter tverrliggertreffet.

STENGEL-SUKSESS: Herman Stengel gratulerer Rasmus Lindkvist med scoring i kampen mellom Vålerenga og Bodø/Glimt. Foto: Erlend Aas, NTB scanpix Foto: Erlend Aas, NTB scanpix

Heltne Nilsen traff også tverrliggeren, men ballen spratt i bakken først — noe som ikke gir gevinst.

Flere premier

Publikum får også mulighet til å sikte på ulike skilt med sponsornavn som ligger på gressmatten. Da kan man vinne premier fra de forskjellige leverandørene som har valgt å sponse Vålerenga.

I morgen, lørdag, spiller Vålerenga borte mot Haugesund, men når Sandnes Ulf gjester Ullevaal 2. påskedag har publikum sin første sjanse til å vinne en gratis bil i ett år.

Vålerenga har foreløpig ikke fått det på plass, men satser på å dra i land en avtale med en sponsor slik at vinneren/vinnerne slipper å betale for drivstoffet selv.

— Vi jobber med en leverandør som kan sponse drivstoffet på bilen også, men per nå er vi ikke helt i mål, sier leveranseansvarlig partnere i Vålerenga, Jarl Ivar Johnsen, og legger samtidig til at de er nære å komme til enighet med flere type leverandører.