Hovland landet forkjært etter en duell i bortekampen mot Basel onsdag, og ble båret av banen. Nå frykter både Hovland og Molde en alvorlig kneskade, noe MR-undersøkelser vil konstatere. Sannsynlig erstatter for ham er Kristoffer Paulsen Vatshaug.

– Kneet har fått seg en skikkelig trøkk, men jeg vet ikke hvor alvorlig det er, sier den tidligere Sogndal-stopperen til Romsdals Budstikke.

DIREKTE 20.00: AaFK — Molde

Eikrem spiller?

Han er definitivt uaktuell til AaFK-kampen, men Magnus Wolff Eikrem spiller ganske sikkert. Han var plaget av sjukdom i uka før Basel-kampen, men startet den. Han gikk helt tom for krefter, og ble skiftet ut midtvegs i 2. omgang. Men han spiller nok i Ålesund. Det kan også venstreback Knut Olav Rindarøy gjøre, selv om han trakket over mot Basel og måtte også skiftes ut. Men ankelen var bedre i går.

Ellers er Joshua Gatt aktuell igjen etter langvarig skade, det var han som satte MFK på vinnersporet i fjorårets batalje på CLS, da han scoret før det var spilt to minutter.

MFKs toppscorer Davy Claude Angan er uthvilt og spillesugen etter å ha hatt karantene mot Basel. Og Etzaz Hussain er også aktuell til å starte på midten mot AaFK.

DIREKTE 20.00: AaFK - Molde

Følg kampen og chat med vår reporter her: