Fredag kveld skrev Sky Sports at Zlatan Ibrahimovic kommer til å skrive under en ettårskontrakt med Manchester United før EM sparkes i gang om en snau uke. I dag fortsetter sagaen rundt svenskens fremtid som har pågått siden han i mai var ferdig i Paris Saint-Germain etter fire år i den franske klubben.

Én ting virker engelsk presse å være enige om: Zlatan ser ut til å ende opp hos José Mourinho og Manchester United. Men for at det skal skje, må klubben innfri to krav, skriver The Guardian.

Det første er et «betydelig honorar» til 34-åringens agent Mino Raiola. Disse forhandlingene har foreløpig ikke startet, ifølge den vanligvis troverdige avisen.

The Guardian skriver Raiola er i Frankrike denne helgen, og at en eventuell avtale ikke vil falle på plass før i begynnelsen av neste uke.

Det er dragkamp om Zlatan, som kobles til flere klubber i Premier League. Neste sesong kan denne trioen bli gjenforent i England. Da med Pep Guardiola i Manchester City og Jose Mourinho i United. Svensken har spilt under begge managerne. Foto: Digitalsport

Zlatans andre krav er, ifølge avisen, en muntlig lovnad fra manager José Mourinho om at Ibrahimovic vil bli en nøkkelspiller for Manchester United i 2016/17-sesongen.

De to jobbet sammen da Mourinho trente Inter, og Zlatan har tidligere fortalt om hvor godt forholdet er mellom han og den energiske portugiseren.

— Jeg hadde en fantastisk tid med ham i Inter, og vi sa det jeg forsvant at vi burde jobbe sammen igjen, er Zlatan sitert på i den britiske avisen.

Men de røde fra Manchester er ifølge The Guardian ikke den eneste Premier League-klubben som har forsøkt å sikre seg svenskens tjenester. Også Tottenham skal ha gjort fremstøt på Ibrahimovic, men fikk klar beskjed av 34-åringen om at Manchester United er den eneste klubben i England som Zlatan ønsker å spille for.

Hør siste episode av Aftenpodden Sport hvor Reals møkkamann, Mourinho, supporterklubben og mini-EM er blant temaene: