Ole Gunnar Solskjær 1

Det lange skadeavbrekket har gjort at 31-åringen vil ta noen ekstra år, skriver Aftenposten.

Håpet er at han kan være med for fullt fra begynnelsen av neste sesong. Kontrakten med United går ut neste sommer.

– Da jeg signerte min nåværende kontrakt med Manchester United, var jeg fast bestemt på å gi meg når den går ut, sommeren 2006. Men nå har jeg vært borte så lenge. Jeg har så mye å ta igjen, sier Solskjær.

Det er ingen aldersgrense i fotball.

– Ørjan Berg (36) er et godt eksempel på at det går an å prestere på høyt nivå selv om du blir eldre. Det er ikke det fysiske det kommer an på, men motivasjonen til å trene, sier kristiansunderen.

I intervjuet med Aftenposten sier Solskjær at spill i Norge ikke er et alternativ. Angriperen forteller også om en småflau følelse når United-fansen synger «You are my Solskjaer, my Ole Solskjaer, you make us happy when skies are grey...» under hjemmekampene.

– Når de synger, er det på en måte litt flaut. Jeg er jo ikke med! Likevel er det inspirerende. Det blir litt sånn som malerne og rockebandene dette. De blir gjerne større etter at de gir seg. Slik vil jeg ikke at det skal bli med meg. Jeg SKAL tilbake på banen, og jeg håper ikke at de blir skuffet når det først skjer, sier Ole Gunnar Solskjær.

Han følger et treningsopplegg til punkt og prikke, blir fulgt opp av de fremste eksperter og både håper og tror han vil være i full aksjon igjen når oppkjøringen til neste sesong starter.

Tirsdag sitter han igjen på tribunen når Manchester United tar imot Tottenham på Old Trafford.

Vi følger kveldens kamper direkte fra 20.45!

(©NTB)