MOLDE-ODD 4-2

Mens Steffen Hagen og Björn Bergmann Sigurdarson lå blodige på bakken etter en voldsom hodeduell, lot dommer Ken Henry Johnsen Molde fullføre angrepet de hadde startet.

Det endte med at 16 år gamle Tobias Svendsen satte inn 3-2 i det 91. minuttet — til store protester fra Odd-spillerne. Noen minutter seinere satte Harmeet Singh inn 4-2, og dermed er Molde bare fire poeng bak Odd som beholdt sølvplassen - et hav bak Rosenborg.

— Jeg synes vi var det beste laget spillemessig, men Molde er farligere enn oss, sa Odd-trener Dag-Eilev Fagermo som ikke brukte de hardeste orda mot dommeren.

Dag-Eilev Fagermo mener Odd var det beste laget spillemessig mot Molde. Foto: NTB SCANPIX

— Jeg spurte ham bare hvorfor han ikke stoppet spillet da Molde-legen løp ut på banen for å hjelpe de hodeskadde spillerne, sa Fagermo til CMore etter kampen. FIKK DU MED DEG DETTE? Solskjærs Island-tur setter fart på ryktene.

- Publikum fikk valuta for pengene

Ole Gunnar Solskjær var fornøyd med tre poeng for tredje gang på rad. Nå er laget hans for alvor med i kampen om medaljer og spill i Europa neste år.

— Det var sterkt av spillerne å komme tilbake etter at vi hadde mistet en 2-0-ledelse. Jeg følte vi hadde marginene mot oss da Odd først utliknet på noe som lignet en offside, og et frispark som så veldig billig ut.

— Men publikum får i alle fall valuta for pengene i Molde. Vi scorer mest, og vi slipper inn mest.

Solskjær var også fornøyd med å ha satt innpå 16 år gamle Tobias Svendsen på stillingen 2-1.

— Han er en spennende gutt - akkurat som storebror Sander. Begge disse vil vi må mye glede av framover.

Tobias var overrasket da han kom innpå på stillingen 2-1. — Og så fikk vi mål mot oss nesten med en gang. Men det var en utrolig følelse å sette inn 3-2 på overtid. Jeg hørte jo en del roping da de to spillerne ble liggende nede etter en hodeduell, men jeg hadde en lett jobb med å sette ballen i mål. Keeper måtte gi retur etter skuddet fra Diop, og da var det ikke så vanskelig.

Sigurdarson leverte varene

Men lenge før sluttdramatikken satte i gang i Molde, hadde nysignerte Björn Bergmann Sigurdarson to ganger vist hvorfor han blir en viktig spiss for de blåhvite.

Først vant han en duell på midtbanen som sendte Sander Svendsen i angrep mot to Odd-forsvarer. Svendsen rundet Steffen Hagen og la inn til Sigurdarson som hadde rukket å komme seg fram. Islendingen satte sikkert inn 1-0. 2-0 kom på lignende vis. Da var det Per Egil Flo som la inn, og Sigurdarson satte inn 2-0 fra kort hold.

Men så kom Odd. Først reduserte Steffen Hagen på en flott heading etter et godt slått frispark. Deretter mente dommeren at Babacar Sarr hadde gjort seg skyldig i frispark i god posisjon for Odd. Bentley skrudde ballen helt oppe i krysset.

Og da det gikk mot poengdeling, startet altså dramatikken på overtid. Og Molde reddet kvelden for romsdalingene med to nye scoringer.