Richard Vågenes fra Hovding har sagt ja til å spille for Åsane, Jørgen Midttveit fra Fyllingen er på det nærmeste klar, og i løpet av uken skal klubben snakke med Radøys Svein Egil Christianslund. Thomas Haugsøen, eks. Sogndal og Norheimsund, skal også være i klubbens søkelys. At Thomas Lund skal spille for Brann i minst én sesong, har vært klart i et halvt år. Ellers er det meste av troppen intakt og innstilt på 2.-divisjonsspill. I kveld skal spillere, trenere og ledere møtes for å snakke om den formelle strategien, hvem som skal være med på veien videre og hvor den skal ende. Trener Espen Brochmann er ikke i tvil om utfallet av møtet.

— Jeg har snakket med samtlige spillere etter nedrykket, og møtt den ene mer innbitt enn den andre. Alle har samme mål: Raskest mulig retur til 1. divisjon, understreker trener Brochmann.

Endre Hansen, som i utgangspunktet ønsker seg en 1.-divisjonsklubb, bekreftet at han kan være interessert i spill for gamleklubben.

— Endre har sagt at han spiller for Åsane dersom han ikke får kontrakt med en klubb i 1. divisjon, sier Brochmann.

Treneren har hatt noen tøffe uker etter sjokkavslutningen på årets sesong. Nå er humøret på oppadgående.

— Etter nedrykket har vi jobbet hardt for å få ting på plass. Vi får betrakte det hele som en del av prosessen for å bli et stabilt 1.-divisjonslag, sier Brochmann.

Av usikre kort, er Kent Karlsen og Eivind Karlsbakk de mest usikre. Mye tyder på at Karlsen reiser tilbake til Østlandet, mens tilfellet Karlsbakk ennå ikke er avklart.

André Herfindal tygger på tilbud fra Løv-Ham og Fyllingen, men velger trolig å bli med på jobben med å føre de oransje tilbake der laget kom fra. Og trener Brochmann synes kabalen ser spennende ut.

— Laget vil få et mer lokalt preg, og snittalderen kommer til å falle. Men vi vil få et mer spennende lag, sier Espen Brochmann og forventer at samtlige i gruppen enes om én felles målsetting: Tilbake til 1. divisjon til 2004-sesongen.