VIKING-START 1-0

— Det var dårlig. Ikke noen bra kamp fra vår side. Det så ikke ut som spillerne hadde lyst til å spille i dag, og vi var ikke nok «på». Det er litt typisk oss i de siste treningskampene før serien, sier Jonevret til Aftenbladet etter kampslutt.

Etter en heldig scoring av Viking-spiller Martin Hummervoll ti minutter før slutt endte det med seier for hjemmelaget i generalprøven. Det var likevel ingen imponerende kamp som ble spilt for de om lag 500 tilskuerne på Viking stadion.

Viking slet med både tempoet, bevegelsen og pasningspillet og fikk lite til å stemme mot laget fra Kristiansand. Viking-treneren frykter likevel ikke at det samme vil skje når de møter Mjøndalen til seriepremiere 6. april.

— Jeg tror spillerne bare venter på at serien skal starte nå, og at dette spillet ikke er noe vi kommer til å vise mot Mjøndalen. Vi ville spille som vanlig i dag, men sliter med å klare det. Samtidig var det en del spillere vi ønsket å teste ut under kampen, sier Jonevret.

Han forteller at laget nå skal bruke uken frem mot seriestart til å terpe på eget spill, men så også noen lyspunkter i kveldens kamp.

— Det kom inn noen unggutter som gjør en bra kamp. Både Fabian Calderon og Martin Hummervoll fikk vist seg fram, så det var bra, sier Jonevret.