Molde — Hødd 3-0

Selv med sju spillere på landslagsoppdrag stilte Molde riktignok med kvalitetsspillere over hele fjøla. Fredrik Semb Berge, Daniel Berg Hestad og Ola Kamara var bare noen av MFK-spillerne som umiddelbart tok initiativet på Aker stadion.

Drømmestart for MFK

Etter bare sju minutter - på kampens første sjanse - fikk også hjemmelaget uttelling. Et godt Molde-angrep på høyresida endte med at Thomas Kind Bendiksen fant Ola Kamara foran mål som enkelt kunne bredside 1-0. Hødd var lenge med på notene mot Molde, men slet med å skape det helt store på den siste tredjedelen. Eirik Ulland Andersen - som endelig startet igjen etter skadeavbrekket - virket lenge som det farligste angrepsvåpenet.

Venstrekanten var også den Hødd-spilleren som fikk gjestenes største og egentlig eneste sjanse før hvilen da han stjal ballen fra en uoppmerksom Molde-forsvarer. Men keeper Ethan Horvath kom ut og gjorde vinkelen vanskelig for Ulland Andersen etter drøyt 14 minutter.

Kalddusj like før hvilen

Molde ble farligere utover i omgangen, men stort sett hadde Aslak Falch i Hødd-målet grei kontroll.

I alle fall helt til det gjensto et par minutter av førsteomgang. En god Molde-kontring endte hos Tommy Høiland. Han fant Pape Diouf og vips sto det 2-0. At Molde ledet til pause var nok fullt fortjent, men Hødd følte nok kanskje at de hadde blitt straffet i overkant hardt.

Hødd hadde nok et håp om å reise kjerringa i andre omgang, men i starten av omgangen var det Molde som var toneangivende.

Etter 62 minutter fikk Molde igjen betalt for å ha initiativet. Et lengre Molde-angrep endte opp hos innbytter Agnaldo som vakkert banket inn 3-0. ## Transportetappe

I realiteten var oppgjøret avgjort allerede. Dermed ble den siste halvtimen langt på veg en transportetappe for Molde den siste halvtimen.

Begge lag byttet en del spillere og kvaliteten falt nok litt utover i kampen.

Hødd hadde noen fine kombinasjoner, men slet med å trenge seg gjennom et pottetett forsvar. Nærmest var innbytter Benjamin Mork Kleppe da han fikk skutt fra 17 meter, men Horvath hadde grei kontroll og fikk slått til corner.

Heldigvis fikk Hødd tettet igjen bakover utover i omgangen, og dermed endte det med «bare» 0-3 i bagasjen for 1. divisjonslaget. Det må alt i alt sies å være litt skuffende for Hødd-laget etter oppturen mot nabo Aalesund så sent som fredag.