Mathis Olimb scoret det femte målet i finske Jokerits 6-1-seier mot Vladivostok i KHL. Finnene leder ligaen.

Kampen ble spilt fryktelig langt fra den finske klubbens hjemby Helsinki. Det er hele 10.000 kilometer til Vladivostok.

Bortekampen bød på lite problemer for Jokerit. Allerede etter halvannet minutt sendte danske Peter Regin Jokerit i ledelsen. Topi Jaakola doblet til 2-0 før den første perioden var over.

Også i annen periode fikk gjestene en god start. Ett minutt og 21 sekunder ut i perioden økte Kozun Brandon til 3-0. Da Ville Lajunen la på til 4-0 med 16 minutter igjen å spille virket kampen avgjort. Russerne fikk likevel et lite håp med redusering etter 46.21. Da Olimb gjorde 5-1 med litt over ti minutter igjen ble all tvil om hvor seieren skulle ende borte. Det var nordmannens annen scoring for sesongen. Brandon fastsatte sluttresultatet til 6-1. Med seks av sju mulige seirer ligger Jokerit på førsteplass med 18 poeng i KHL avdeling vest med en kamp mindre spilt enn toer CSKA med 17 poeng. (©AFTENPOSTEN/NTB)