Sparta Praha-keeper Tomas Koubek er i hardt vær om dagen. I bortekampen mot Brno ble han illsint etter at den kvinnelige linjedommeren godkjente et mål som burde vært avblåst for offside.

Kampen endte 3-3, og Koubek lot frustrasjonen gå ut over den kvinnelige linjedommeren.

«I min verden hører kvinner til foran komfyren — ikke på en fotballbane», sa han ifølge tyske Bild. Utespiller Lukas Vacha liret også av seg kvinnefiendtlige uttalelser etter kampen.

LES OGSÅ:

Slike uttalelser blir selvsagt ikke populære, og keeperen la senere ut en unnskyldning på Instagram, med et bilde av datteren og kona.

— Jeg angrer veldig for det jeg sa, og jeg vil unnskylde til alle kvinner. Det var ikke ment sjåvinistisk, mine uttalelser var rettet mot en spesifikk person i heten etter kampen, skrev han.

LES OGSÅ:

Disiplinærutvalget i den tsjekkiske ligaen har allerede sagt at uttalelsen er helt uakseptabel, og vil diskutere saken denne uken.

Sparta Praha har derimot allerede bestemt seg for å straffe de to spillerne på sin egen måte .

— Det er visse grenser man ikke skal gå over. Derfor skal de to spillerne trene med kvinnelaget vårt, for å se at de kan være nyttige også borte fra komfyren, sier direktør i Sparta Praha, Adam Kotalik til den tsjekkiske avisen Lidovky.