– Laget er ikke bestemt fullt og helt, sa landslagssjefen til et samlet pressekorps etter onsdagens trening.

Men ut fra det som hadde foregått på feltet de 90 minuttene før Hareide møtte pressen, virket det som om han på lang vei fortsetter i samme spor som ga suksess mot Argentina. For der Doffen Hæstad og Ronny Johnsen manglet i formasjonsdelen av økta gikk Christian Grindheim og Kjetil Wæhler rett inn. Samtidig var Daniel Braaten, som mot sør-amerikanerne, å finne på høyreflanken.

Braaten vs. Iversen vs. Helstad

Det er imidlertid akkurat i den posisjonen Hareide virker å være minst sikker. Torsdag kommer han til å prøve ut både Steffen Iversen (som spilte i den rollen med stor suksess mot Malta i sommer), og Thorstein Helstad ved siden av John Carew i angrepet.

– Vi kommer til å prøve de ut i ulike roller. Det er uansett viktig å planlegge med mer enn 11 spillere, når det tross alt er snakk om 2 x 90 minutter på fire dager, forklarte Hareide.

Landslagssjefen fortalte videre hvorfor han ville se både Helstad og Iversen i en ”ellever” torsdag.

– De er ulike typer. Om Daniel fortsetter som han gjorde mot Argentina, er jo det veldig bra. Samtidig har vi to mer notoriske målscorere i Helstad og Iversen. Og der Iversen har sin klare styrke i boksen, er Helstad en stor bakromstrussel.

– Vi får ta noen diskusjoner, så får vi se, sa Hareide, som uansett ikke kommer til å slippe noe lag før han og laget er kommet til Moldova torsdag kveld.

Braaten nærmest

Adressa.no tror imidlertid valget faller på Daniel Braaten. Det ut fra dagens trening, og nettopp opptredenen hans mot argentinerne. Braaten ønsker selvfølgelig å få fortsette som høyrekant, men er nøktern når han vurderer egne sjanser:

– Vi får se. Det er Åge som bestemmer det. Jeg er glad for hvert minutt jeg får, jeg, sa Braaten onsdag.

Slik så laget ut på onsdagens trening:

Håkon Opdal (4-3-3) – Jarl André Storbæk, Kjetil Wæhler, Brede Hangeland, Jkohn Arne Riise – Bjørn Helge Riise, Martin Andresen, Christian Grindheim – Daniel Braaten, John Carew, Morten Gamst Pedersen.

PS! Og når det gjelder Martin Andresen: – Martin spiller. Det medisinske apparatet og Martin selv får si hva de vil. Han blir klar, sa Åge Hareide om den saken.