På en regntung dag på Høddvoll var det til slutt Steffen Moltu som ble den usannsynlige matchvinneren mot Strømmen. Langt på overtid ble midtstopperen regelrett truffet av en klarering og ballen smalt i nettet.

— Ja, man kan vel kalle det et komisk mål. Jeg kaller det å være på rett plass til rett tid. Uansett var det viktig at vi fikk to poeng mer, sier en meget fornøyd matchvinner.

Ikke langt opp til direkte opprykk

For selv om Hødd til slutt trakk det lengste strået, var det bortelaget Strømmen som skapte de fleste sjansene. Stian Rasch skapte problemer på Høddvoll, før George White sendte gjestene i føringen etter 70 minutter. Franjo Tepuric svarte nærmest umiddelbart med sin første ballberøring, før Moltu sørget for tre poeng godt inne på overtid.

— Nå fikk jeg plutselig høre at det er tre poeng opp til andreplass, så det kommer til å bli jevnt helt inn. Alle taper mot alle så det er helt åpent, sier Moltu.

Gledeseksplosjon

— I dag hadde vi mye ball, men det passet nok Strømmen ganske godt. De kontra mye, og var effektive på overganger. Sånn sett var vi kanskje litt heldige som vant i dag.

Det er ikke hverdagskost at midstopperen blir matchvinner. Når det i tillegg kommer på overtid på en regntung gressmatte smaker det desto enda bedre.

— Det er deilig altså. Det gikk en eksplosjon av glede gjennom kroppen min, og det samme skjedde rundt meg. Det var helt enormt, og å score så sent gjør det bare ekstra deilig, sier 27-åringen.