Storhamar – Rosenborg 4-1 (2-0, 1-0, 1-1)

HAMAR (adressa.no): Igjen ble utvisningene sentrale, da Rosenborg tapte 4-1 mot Storhamar søndag kveld.

Storhamar ble nylig fratatt 15 poeng for svak økonomisk styring, og trønderne hadde planer om å nærme seg Hamar-laget på tabellen.

Den planen fikk seg en liten knekk allerede tidlig i 1. periode.

Canadiske Christian Larriveé scoret etter fire minutter og doblet ledelsen ti minutter senere i hjemmelagets andre overtallsspill.

Storhamar vant skuddstatistikken med 15-6 i 1. periode.

Usportslig oppførsel

Larriveé scoret sitt tredje for kvelden bare sekunder inn i den 2. perioden og Storhamar ledet 3-0. Midtperioden ble preget av mange utvisninger på bortelagets spillere.

Blant annet fikk Ilya Dubkov sin andre for kvelden, mens Greg Jacina både fikk 2 pluss 2 minutters utvisning for høy kølle og 20 minutter for usportslig opptreden.

Det ble likevel ikke scoret flere mål i 2. periode.

Storhamar vant skuddstatistikken med 14-5 i 2. periode.

Unger Nilsen scoret igjen

I siste periode fikk også hjemmelaget flere utvisninger, og bortelaget Rosenborg kom derfor litt mer med.

I overtall scoret Niklas Unger Nilsen sitt andre mål denne uka, etter forarbeid av Lou Dickenson og Carl Gustafsson.

Med spill 3 mot 5 ble det derimot for tøft for bortelaget å stå imot og Storhamar fastsatte resultatet til 4-1 i Hamar OL-amfi.

Den siste perioden var jevn, med en skuddstatistikk på 11-11.