Lerkendal (adressa.no): Rosenborgs venstreback Mikael Dorsin tok til tårene under feiringen på Marienlyst. Svensken var sulten på gull og spilte sin kamp nummer 400 for Rosenborg.

— Jeg følte at det var noe spesielt. Jeg vet egentlig ikke, tårene kom og man kan vel ikke forklare følelser, forteller Dorsin.

Han mener at prestasjonen av han selv og laget var forferdelig i den første omgangen. Svensken tror at det hjalp på motivasjonen både for han og laget at dette skulle bli kampen hvor gullet skulle sikres.

— Det var en spesiell kamp for laget og for mange enkeltspillere. Alle ville ha gull og for meg var gullet og milepælen en stor motivasjon til å snu det, fortsetter han.

Backen har ett år igjen for trønderne, men vet ikke hva som skjer fremover.

— Alt kan skje i fotball. Jeg forholder meg til at jeg har ett år igjen. Jeg kjenner at jeg vil spille mer fotball, men samtidig så må man levere, sier han.

- Tenkte du på at det kunne være ditt siste gull?

— Nei. Det var ikke tema der. Som sagt så har jeg ett år igjen.

Dorsin var også med sist gang Rosenborg tok gull. Dette året følte svensken var litt mer spesielt.

— Forrige gang hadde vi vunnet gullet året før også. Det er mer spesielt nå når vi har hatt litt ventetid. Fansen, spillerne og hele byen har ventet på dette, det viste vi alle i går på byen, sier han og ler avslutningsvis.