Onsdag reiser Molde til Stavanger for å møte Viking i cupens kvartfinale. I og med at ingen ny trener ble presentert tirsdag, betyr det at Erling Moe leder MFK også i denne kampen.

– Ja, det går fort i svingene nå. Det er kort tid mellom kampene. Men det er jo dette vi syns er artig og dette vi gleder oss til. Vi har fått brukt dagene godt og gleder oss til Viking-kampen, forteller Moe.

Kompis-møte

Erling Moe og Kjell Jonevret jobbet sammen da sistnevnte var hovedtrener i MFK. Svensken ville ha med Moe til Viking da han ble trener der, men Moe valgte å bli i Molde. Det er med andre ord to karer som kjenner godt til hverandre som møtes på sidelinjen onsdag.

– Det skal bli artig. Det skal bli en fin liten trenerkrig på benken også dette, sier Moe.

– Betyr det litt ekstra å slå Jonevret?

– Nei. Kjell Er en god kompis som jeg prater med på privaten i ny og ne. Noe ekstra godt å slå han er det ikke, men det skal smake meget godt om vi ror seieren i land, sier Moe.

Tror på underholdende kamp

Sist helg rotet Molde bort en 2-0-ledelse borte mot Odd, i en kamp som til slutt endte 2-2. MFK-treneren mener likevel han kan hente mye positivt ut av bataljen i Skien.

– Vi gjorde veldig mye bra i Skien, spesielt førsteomgangen. Det vi gjorde etter at Andreas Linde ble utvist, hvor vi viste en innstilling og glød, gledet virkelig et trenerhjerte. Vi skal ta med oss det, og gjøre det i 90 samfulle minutter, og ikke ha den pausen som vi hadde mot Odd.

Historisk sett har Molde slitt i Stavanger, men i fjor var det nettopp her at MFK sikret seriegullet. Viking har gjort det godt denne sesongen, og ligger foreløpig på en fjerdeplass – åtte poeng foran MFK.

– De har jo ikke bare hatt spillere ut. De har fått noen spennende spillere inn også. De har gode enkeltindivider, og fått satt et system som de har jobba med siden de begynte sesongen. Det er et godt fotballag. Jeg tror de står godt til oss, og jeg tror det blir artig og underholdende kvartfinale, sier Moe.