Mauro Zárates frispark i krysset var ikke nok for West Ham da de spilte 1-1 mot West Bromwich søndag.

Argentineren ga hjemmelaget ledelsen etter 17 minutter. Etter at Diafra Sakho ble felt av McAuley, skrittet Zárate opp og skrudde frisparket fra rundt 25 meter i krysset utakbart for WBA-keeper Boaz Myhill. Hjemmelaget hadde flere muligheter til å øke ledelsen, men både Cheikhou Kouyaté og Manuel Lanzini misbrukte sine muligheter før hvilen.

West Bromwich-manager Tony Pulis satte inn Rickie Lambert etter pause og spissen svarte med dundre til fra kort hold, via West Hams Winston Reid og i mål til 1-1. Hjemmelaget klarte aldri å slå tilbake til tross for at West Ham styrte banespillet mot slutten av kampen.