Riise skrev under for den kypriotiske klubben i august for å spille mesterligafotball. Laget er ute av spill i Europa og har den siste tiden slitt i den hjemlige ligaen.

Medregnet søndagens tap mot AEL har ikke Riise og co. ikke vunnet på sine fire siste kamper, derav to tap og to uavgjorte.

Mot Limassol ønsket laget å snu trenden, og det startet bra. Den norske venstrebacken sendte klubben sin i ledelsen etter 12 minutter. Den sto seg til langt ut i annen omgang.

Marco Tagbajumi snudde kampen for vertene da han først scoret på straffe og like etterpå sendte hjemmelaget i føringen.

APOEL troner fortsatt øverst i serien, tross den dårlige formen, men Apollon kan ta over serieledelsen med seier mot Othellos mandag.

– Scoret endelig mitt første mål for APOEL i dag. 1-0 på en heading etter corner. Vi tapte til slutt 1-2, noe som var meget skuffende. Jeg tar likevel med meg den gode følelsen av å endelig score igjen, lenge siden sist. Håper på flere de neste kampene, skriver John Arne Riise på Facebook. (©NTB)