Tor Nordlie kom inn i Viking som et nytt fjes i fjor, og leverte en fantastisk snuoperasjon. Harald Aabrekk gikk rett inn og skaffet VIF en kamprekke uten tap denne sesongen. Rosenborg og Knut Tørum får den tvilsomme æren å møte Start som første lag etter at Benny Lennartsson tok over etter Stig Inge Bjørnebye som hovedtrener. Det bekymrer ikke Knut Tørum stort.

Nytt blod, nye tanker

— Nei, jeg går ikke akkurat rundt og er redd for at "Benny-effekten" skal gjøre at vi taper i Kristiansand, smiler Tørum.

Tørum innrømmer at det ofte er en positiv holdning i en spillergruppe som nettopp har fått ny sjef. Men han vil senke positiviteteen i Start-laget tidlig.

— I dette tilfellet får de inn nytt blod i Start. En ny kar utenfra som ikke føler noe ansvar for at klubben ligger der den ligger på tabellen. Det gir selvsagt muligheter for positive, og annerledes tanker i laget, slik et trenerbytte ofte resulterer i. Det vi må sørge for, er at våre tanker blir dominerende fra start, og at deres entusiasme blir borte hurtig, ved at vi kjører kampen, spår RBK-treneren offensivt.

- Vi skal drepe troen deres

— Det viktigste for Start er uansett arbeidet de gjorde før Lennartsson tok over, og ikke det faktum at han tok over, eller det som har skjedd etterpå. Start har et godt lag, og de har prestert bra i flere kamper, men fått dårlig betalt. Vi vet at de har kvaliter på tross av tabellposjonen, undertreker RBK-sjefen.

- Uansett skal vi gå ut på banen i Kristiansand og ta kommandoen fra start. Vi skal drepe troen deres på at alt blir bedre med ny trener tidlig, avslutter Tørum.