FotballTreningskampOdd Grenland v Bodø/Glimt 15.07.2007Foto: Morten Olsen, DigitalsportRuben Imingen vrir seg i smerte etter å ha brukket benet i en duell med Odd sin spiller Morten Fevang (til høyre i bildet). Dommer Ole Kampen fra Bamble - Trond Olsen - Kent Bergersen Foto: Morten Olsen / Digitalsport

– Jeg har jobbet med fotball over store deler av Europa, men har aldri opplevd maken. Det er vel ikke sånn man skal behandle sine gjester, sa en tydelig sjokkert Ove Flindt Bjerg til AvisaBodø.

Da treneren og Odd-spillerne, som i morgen skal spille den andre kvalifiseringskampen mot Bodø/Glimt, ankom Bodø lufthavn ble de møtte av en stor banner hvor det sto "Break a leg".

Uttrykket er vanlig brukt blant skuespillere, som en erstating for "good luck". Skuespiller tror det bringer ulykke å si "lykke til" rett ut.

I Glimt-supporternes tilfelle var det trolig ikke ment som en hyggelig gest overfor Odd-kaptein Morten Fevang.

Banneren var et tydelig signal på at langt fra alle Glimt-supportere har tilgitt Fevang for den stygge taklingen Odd-kapteinen påførte Ruben Imingen i sommer.

Glimt-talentet brakk ankelen og mistet resten av sesongen.

Samtlige spillere måtte passere supporterne for å komme ut til bussen. Den eneste som smilte av supporterstuntet var veteran Tommy Svindal Larsen, skriver AvisaBodø.

– Ikke fair play

Odd-treneren, Ove Flindt Bjerg ga tydelig uttrykk for at han likte velkomsten svært dårlig.

– Det som skjedde på flyplassen har ingenting med fair play å gjøre. Jeg ble skubbet vekk av noen supportere på vei ut til bussen, sa Ove Flindt Bjerg til AvisaBodø.

Rapporterer til NFF

Dansken gjorde det samtidig klart at han kommer til å rapportere hendelsen til fotballforbundet.

– Uavhengig av resultat i kampen mandag kommer jeg til å rapportere dette inn til fotballforbundet på tirsdag, sa Bjerg.