ELVERUM-VIKING 37-33

ELVERUM: Med 18-13 ledelse til pause sjokkerte Viking et seiersvant Elverum, som dog fikk betalt for den større bredden i troppen, snudde kampen etter pause og vant 37-33. Likevel tar Viking og trener Blombäck med seg mye positivt tilbake.

• Ja, absolutt. Jeg synes vi spilte veldig, veldig bra i første omgang. Da sto Ole Andre Lerang godt i målet, forsvaret var bra og vi fikk mange kontringer. Så ble spillerne slitne ut over i andre omgang, og Elverum byttet innpå gode spillere. Likevel var vi a jour da sju-åtte minutter gjensto, men gjorde et par dumme beslutninger. Det kostet baklengsmål og Elverum kunne trygge hjem seieren, sier Blombäck til Aftenbladet.

Han vil likevel se det positive i prestasjonen. Sist uke sjokkerte Viking med borteseier over Drammen i cupen, og onsdag var de nær poeng mot et av de antatte topplagene.

• Kan vi bygge videre på dette tror jeg på poeng med lag vi skal være mer på talefot med. Vi sto ikke 2 x 30 minutter like bra, men de gode prestasjonene var til gjengjeld svært bra, mener svensken.

Nykommer Johan Szybanow ble kåret til Vikings beste. Han hadde seks mål, mens Erik Rafoss ble toppscorer med ni.

Neste oppgave for Viking er Bækkelaget hjemme i Stavanger 11. oktober.