AMSTERDAM: Joona Toivio ble byttet ut med hodeskade etter bare 14 minutter i torsdagens kamp mot Ajax. Etterpå var han både oppegående og lykkelig.

— Dette er helt fantastisk. Det er stort å være med på sånne opplevelser. Det er egentlig helt sjukt. Det er veldig bra gjort å vinne denne gruppa med tre seirer og to uavgjort mot så gode lag. Dette er bra for spillerne, for klubben og for norsk fotball. Jeg håper vi trekker en stor klubb slik at det blir fullt på hjemmekampen i februar, sier Toivio.

Joona Toivio ble byttet ut med hodeskade etter bare 14 minutter i torsdagens kamp mot Ajax. Foto: Erik Birkeland

Den finske landslagsspilleren har kontrakt med MFK ut 2016. Han utelukker slett ikke at oppholdet i Molde kan bli lenger.

Solskjær gjør han interessert

— Vi får se, men det er absolutt ikke umulig. Det kan godt bli aktuelt for meg å forlenge kontrakten, hvorfor ikke? Det ble selvsagt ekstra interessant når Ole Gunnar (Solskjær) kom tilbake, sier Toivio, som ikke har diskutert en eventuell forlengelse med klubbledelsen foreløpig.

Midtstopperen fikk en kort opptreden på Amsterdam Arena. Han ble byttet ut etter at han fikk en smell i hodeduellen i forkant av hjemmelagets 1-0-scoring.

— Jeg fikk to eller tre slag mot hodet i forskjellige dueller. Den siste kom etter frisparket, men den forrige var egentlig verst. Jeg så ikke ballen skikkelig, jeg så nesten ingenting til slutt. Det var umulig å spille videre, jeg måtte bare gå ut, sier Toivio.

Han følte seg litt bedre seinere torsdag kveld.

— Jeg har fortsatt litt vondt i hodet, men vet ikke om jeg har hjernerystelse. Jeg regner med at jeg skal undersøkes nærmere, sa Toivio.