BERGEN HOCKEY — HASLE/LØREN 8-1

Etter lørdagens 7-4 seier over Hasle/Løren var Bergen forberedt på et revansjelystent bortelag søndag. Det ble ikke bare ny seier til Bergen, men rett og slett en overlegen seier hvor Hasle/Løren ikke hadde særlig mye å stille opp med mot Bergen-ekspressen.

Bergen vant til slutt 8-1, og har fått en pangstart på årets sesong.

Favoritter

Bergen er en av 1. divisjons klare favoritter denne sesongen, og etter helgens opptreden svarte iskrigerne til forventningene. I søndagens kamp var Bergen det klart beste laget. Hasle/Løren fikk ikke lov til å sette spillet sitt og ble ikke noen særlig stor utfordring for Bergen. Med totalt 15 mål denne helgen var trener Pål Erik Glomsaas en svært fornøyd mann etter søndagens kamp.

— Det var en utrolig gøy match for oss, og vi scoret 15 mål denne helgen mot et av de beste defensive lagene fra i fjor. Så dette var en fin og inspirerende start og var egentlig bedre enn hva jeg hadde trodd og håpet, sier Glomsaas.

BIK-treneren legger likevel vekt på at det er viktig at de ikke tar av til tross for en drømmestart på sesongen.

— Det er ingen grunn til å ta av, og vi skal jobbe knallhardt fremover. Vi må ikke stå og se oss i speilet, nå må vi fortsette å ha blikket rett fram og skylappene godt på, poengterer ”Glomsen”.

Flere spillere utmerket seg i løpet av helgen, og det var mange som skrev seg på målscorerlisten.

— Det var flere som viste seg fram i helgen, og det var utrolig moro. Det kan ta bort litt av presset på første- og andrefemmeren, og det er utrolig kjekt å se at flere tar ansvar, sier Glomsaas.

- Blir jevnt

Neste uke drar Bergen til Trøndelag for å møte Nidaros. Glomsaas spår at sesongen kommer til å bli jevn, men før Bergen setter fokuset mot neste helg, kan de si seg fornøyde med den solide starten de fikk denne helgen.

- Hva indikerer denne starten for resten av sesongen?

— Sky is the limit! Det indikerer at vi er i stand til å nå målene våre dersom vi jobber knallhardt, sier Glomsaas før han fortsetter:

— Det har vært en fin helg for hele hockeyfamilien i Bergen. Vi har jobbet knallhardt frem mot disse kampene, og da er det så utrolig deilig når man får uttelling.