Tabben kom etter 33 minutter på stillingen 1-1. Erik Huseklepp slår et frisparkinnlegg som virker ganske ufarlig, men på merkverdig vis klarer Alexander Lund Hansen å få ballen mellom bena og i eget mål.

— Jeg driter meg rett og slett ut på det målet. Da hadde jeg knapt vært borti ballen heller, så det føltes ikke noe godt, sier han til adressa.no.

— Når slikt skjer er det bare om gjøre å glemme det fortest mulig, forklarer 24-åringen.

Og det virket det virkelig som han klarte. Først stanset han Erik Huseklepp og Thorstein Helstad alene gjennom med noen sterke reaksjonsredninger, før han vartet opp med en skikkelig Gordon Banks-redning:

Erik Huseklepp fant Olafur Bjarnason med et innlegg, og islendingens headingen hadde perfekt retning nede mot motsatt hjørne. Men der var Lund Hansen med en feberredning!

— Jeg er kjempefornøyd med den. Det er vanskelig å si om det er min beste redning noen sinne. Men det er i hvert fall den beste i Rosenborg.

Mens fosningen imponerte med gode reflekser, var han ikke like overbevisende i feltet.

— Det blir fort slik i en "debutkamp" (Lund Hansen har spilt én kamp før for Rosenborg – da endte det med 16-0-seier mot Rissa i cupen). Jeg merker at jeg blir reservert i starten.

— Jeg har dessuten ikke spilt kamp på noen måneder, og slikt kommer med kamptrening, sier keeperen som fikk sjansen på grunn av at Lars Hirschfeldt sto over med en liten skade.