— Jeg skal score i den situasjonen. Da jeg fikk ballen så jeg at Espen Bugge Pettersen gikk tidlig ned, men på en eller annen måte klarte han likevel å få en hånd på ballen, forklarer Thomas Holm etter at tapet mot Molde var et faktum.

- Det var spesielt

For Holm, som er på utlån fra nettopp Molde ut sesongen, var det alt annen enn en hvilken som helst kamp som ble spilt på Alfheim stadion søndag kveld.

- Det var spesielt. Jeg hadde håpet å starte kampen, men da det ikke ble noe av håpet jeg på å komme innpå på stillingen 0-0, innrømmer Holm, som fikk spille de siste 22 minuttene av oppgjøret mot sine tidligere lagkamerater.

Til tross for at leiesoldaten dermed fikk begrenset med spilletid, fikk han en gedigen mulighet til å score mot klubben som eier han, da han kom alene med Molde-keeperen og fyrte av et skudd fra 7-8 meters hold.

— Hadde jeg scoret der hadde vi hatt muligheten til å ta poeng. Når det er sagt var Molde gode og vant fortjent, påpeker Holm, som nå tror at TIL har spilt seg ut av gullkampen.

Tror på seriegull til Molde

— Jeg tror det er kjørt nå. Molde vinner nok serien i år, spår Holm, som til tross for tapet nok ikke var like skuffet som de andre TIL-spillerne.

Vinner Molde serien vanker det nemlig seriegull også på Holm, som står bokført med åtte kamper for moldenserne denne sesongen.

Nå tror Holm at TIL må ta flere grep dersom laget skal klare å henge med i medaljekampen.

— Vi må begynne å vinne kamper igjen. Skal vi klare det må vi bli bedre i de avgjørende situasjonene, påpeker TILs nummer 44, som ikke ønsker å skylde på et tett kampprogram den siste uka.

- Vi spilte kamp senest torsdag, så det var mange slitne bein i dag, uten at dette er noen unnskyldning, for i dag var Molde best. Sånn er det bare, slår Holm fast.