Molde (Rbnett): Molde drar til Berlin den siste uka før cupfinalen for å forberede seg best mulig. Malmö med trener Åge Hareide var lenge et alternativ, men nå blir det altså Tyskland.

— Forberedelsene til cupfinalen blir gode. Vi kommer til å trene her hjemme til uka før cupfinalen da vi reiser til Berlin og får noen dager der før vi kommer til Oslo og bor på Lillestrøm som vi har god erfaring med fra før, sier MFK-trener Tor Ole Skullerud til Rbnett.

- Hvorfor Berlin?

— Vi har sett litt rundt, og det er ikke bare enkelt på den tiden av året å finne gode treningsfasiliteter med gress som tilfredsstiller det vi vil ha. Det beste vi kunne få fant vi i Berlin, og da drar vi dit, fortsetter Skullerud.

Lørdag møter MFK Haugesund på Aker stadion. Molde ble seriemester i forrige kamp borte mot Viking, men MFK-treneren tror ikke det blir et antiklimaks.

— Nei, det kan jeg ikke tenke meg. Det kommer et lag hit som har alt å spille for. Vi har også mye å spille for. Vi har lyst på flere poeng, og vi har lyst til å vinne hver eneste kamp ut sesongen. Vi har en cupfinale lenger fram som er en fin gulrot å jobbe mot. Jeg tror det blir gøy.

- Men med respekt for dem som kjemper på nedre halvdel av tabellen og dem som kjemper om andre medaljer, er det viktig å stå løpet ut av den grunn?

— Det viktigste er at vi gjør det vi skal, og at vi gjør skikkelige prestasjoner ut sesongen. Det er viktigst for oss. Det innebærer at vi går til hver kamp og mobiliserer alt vi kan for å vinne de fire siste kampene, sier Skullerud.