Keeper Aldo Simoncini gjorde det han kunne mellom stengene, men ble sørgelig alene mot England. San Marino tapte torsdagens EM-kvalkamp på Wembley 0-5. San Marino har ikke scoret på bortebane i en kvalikkamp siden april 2001. De maktet ikke å score i London torsdag heller.

England på sin side har ikke tapt en kvalifiseringskamp på eget gress siden 2-3-tapet mot Kroatia i november 2007. ## Arsenal-samarbeid

Everton-veteranen Phil Jagielka headet England i ledelsen etter 24 minutter, mens Wayne Rooney doblet ledelsen med et straffespark like før pause.

På 3-0-målet var det duket for fin-fint Arsenal-samarbeid. Innbytter Alex Oxlade-Chamberlain var arkitekten, Danny Welbeck mannen. Sistnevnte bredsidet ballen i mål etter flott spill. Scoringen var Welbecks ellevte for England.

Andros Townsend la på til 4-0 før en uheldig Alessandro Della Valle satte inn Englands femte med et selvmål. Han styrte et innlegg fra Rooney i eget mål.

Vinner alltid

England har dermed vunnet sine to første kamper i EM-kvalifiseringen. Roy Hodgsons mannskap innledet med 2-0-seier borte mot Sveits.

Ifølge statistikkselskapet Opta spilte England sin første torsdagskamp på Wembley siden 1979. Den gangen ble Bulgaria slått 2-0. England har et solid overtak på San Marino. Lagene har møttes fem ganger. Engelskmennene har vunnet 6-0, 7-1, 5-0, 8-0 og 5-0. (©NTB)