Rosenborg er videre til tredje kvalifiseringsrunde i Europaligaen etter torsdagens 3-0-seier og 4-0 sammenlagt mot KR Reykjavik.

Neste hinder på veien til gruppespillet er Debrecen. Det ungarske laget var totalt overlegne mot Skonto Riga og vant hele 9-2 på hjemmebane (11-4 sammenlagt).

Debrecen ledet 8-0 etter 60 minutter, tok foten litt av gassen og Skonto Riga scoret to raske mål før Geoffrey Castillion fastsatte sluttresultatet 20 minutter før slutt.

Debrecen, som i likhet med Rosenborg spiller 4-3-3, har også slått Sutjeska fra Montenegro 3-2 sammenlagt på veien til tredje kvalifiseringsrunde.

Første kamp mellom lagene spilles i Ungarn torsdag 30. juli, før returoppgjøret på Lerkendal uken etter.

PS! Rosenborg er seedet i tredje kvalifiseringsrunde. Det er de ikke hvis de går videre til den avgjørende playoffen. Da kan storlag som Borussia Dortmund bli neste motstander.