Vålerenga ble passert på tabellen da Klepp onsdag kveld slo Røa 3-2 på bortebane. De tok ledelsen i det 24. minuttet med Line Krogedal Smørsgård, og rett før pause økte Therese Sessy Åsland til 2-0. Ungjenta scoret sitt første mål i sin tredje kamp etter hun vendte tilbake etter et halvt års spill for fylkesrival Avaldsnes.

Jeg er kjempefornøyd.

Med knappe 20 minutter igjen å spille reduserte Kine Kvalsvik for Røa, men bare to minutter senere gav Susanne Vistnes bortelaget den bufferen Klepp trengte på slutten da hun satte inn 3-1-målet. Dermed gjorde det ikke så mye at Ada Finskud satte inn 3-2-målet rett før slutt.

— Jeg er kjempefornøyd. Nå har vi seks poeng på de to siste kampene. Det blir ikke bedre enn det. Nå har vi fått en luke til dem bak, og vi har fått kontakt med lagene på plassene foran, forteller en strålende fornøyd Klepp-trener Tommy André Velde.

Kampfakta

Røa - Klepp 2-3

Pause: 0-2

Mål: 0-1 Line Krogedal Smørsgård (24), 0-2 Therese Sessy Åsland (43), 1-2 Kine Kvalsvik (72), 1-3 Susanne Vistnes (74), 2-3 Ada Finskud (86).

Dommer: Tove Marie Tandstad, Velledalen og Ringen FK.

Gult kort: Ingen

Klepp 4-4-2: Justine Joan Bernier- Anette Tengesdal, Elisabeth Fossmark, Petra Vaelma, Therese Sessy Åsland (Ida Lillehammer fra 65) - Ann Mari Dovland (Karoline Surdal fra 74), Anna-Kaisa Rantanen, Gry Tofte Ims, Line Krogedal Smørsgård - Marie Bakke, Susanne Vistnes.