Søndag var det sølvfest, men det gikk ikke lenge før hverdagen vendte tilbake til Brann. BT kjenner til at midtbanespiller Remi Johansen nå skal ha fått grønt lys til å snakke med andre klubber.

Har du lest denne?

— Vi har hatt en samtale der vi begge har lagt kortene på bordet. Jeg har ikke så lyst å være konkret og gå nærmere inn på hva som ble sagt mellom meg og Lars Arne (Nilsen, trener). Jeg har kontrakt i ett år til meg Brann. Det forholder jeg meg til, er Remi Johansens kommentar til de opplysningene.

26-åringen fra Troms er likevel ikke utydelig på at årets sesong har vært en skuffelse. Det ble med tre kamper fra start og syv innhopp.

— En fotballspiller har alltid ambisjoner, og har man det har man også lyst på mer spilletid enn hva jeg har fått i år, sier Johansen.

Han fortsetter:

— Jeg har følt at jeg har levert gode treninger og at jeg heller ikke har gjort meg bort de gangene jeg har fått forsøke meg i kamp. Men det har jo ikke blitt så mange kampene.

Spillerens agent, Kent Karlsen, sier det er for tidlig å konkludere rundt Johansen.

— Men det har ikke vært optimalt med den spilletiden han har fått. Remi er også i en alder der han er nødt å spille kamper. Jeg skal sette meg ned med Rune (Soltvedt, Branns sportssjef) og diskutere mulighetene som er der, sier Karlsen.

Rune Soltvedt har ikke vært tilgjengelig for intervju tirsdag.

Hør den ferskeste Ballspark-podkasten: