Statistikksenter 1.divisjon:

Det er fortsatt uavklart om Ranheim spiller eliteserie eller 1. divisjon i 2011. Uavhengig av skjebnekampen søndag jobbes det i kulissene med stallen inn mot neste år. De aller fleste spillerne i den eksisterende stallen må reforhandle sine kontrakter i høst, samtidig som klubben jakter forsterkninger.

– Vi har tre lister i jobben inn mot 2012. Den ene lista handler om trøndere som er etablerte i 1. divisjon eller eliteserien, og som kan gå rett inn og forsterke laget. Liste nummer to handler om våre egne spillere som vi ønsker å ha med videre, og liste tre er lokale spillere i 2. divisjon vi gjerne kan tenke oss å se i Ranheim neste år , forklarer trener Per Joar Hansen.

Selv har han fortsatt ikke tatt noen avgjørelse på hvor han befinner seg i 2011, men er uansett med i prosessen. Han bekrefter overfor Adresseavisen at FFKs Jan Tore Ophaug er en av spillerne klubben ønsker seg mest.

– Han står på «krumtapp-lista», sier Perry.

Ophaug, som opprinnelig kommer fra Orkdal, er blitt 33 år. Han har ett år igjen av kontrakten med Fredrikstad, og er fast inventar på laget som i likhet med Ranheim jakter opprykk.

En av grunnene til at Ranheim er nødt til å jakte midtstopper inn mot 2011, er at Tom Erik Nordberg forsvinner til RBK.