Kontrakten til TILs midtbanestjerne løper ut etter sesongen. I dag strålte han etter opprykket var sikret.

— Dette er helt fantastisk. Dette har vi jobbet beinhardt for gjennom hele sesongen. Det har vært en tøff sesong, hvor vi har vært det laget alle har ønsket å slå, sier Thomas Kind Bendiksen.

Et signal?

I dag ville ikke 25-åringen snakke om sin egen fotballspiller. Denne uken bekreftet Viking sin interesse for den attraktive midtbanespilleren.

— Jeg tenker kun på opprykket nå. Det har vi jobbet for så lenge, meg selv inkludert. Nå skal jeg feire med laget og støtteapparatet og hele byen som er med, sier Bendiksen på spørsmål om sin egen fotballfremtid.

Samtidig klarer ikke å skjule sin begeistring for hvor "vi" skal spille til neste.

— Vi gleder oss veldig til å ta fatt på eliteserien, sier 25-åringen.

Han er optimistisk til hva TIL kan utrette på øverste nivå til neste år.

— Jeg mener at vi aldri skulle ha rykket ned, og vi har stort den samme stammen tross alt. Vi skal opp i eliteserien og prestere, det må være målsettingen, sier Thomas Kind Bendiksen.

- Mye potensial

Han er ikke alene om å se en lys fremtid for TIL. Simen Wangberg kom fra Brann før sesongen, og var lykkelig for å få maks klaff i sin debutsesong på Alfheim.

— Det er fantastisk deilig. Det bor mye kvalitet og godt potensial i laget. Det skal bli veldig spennende neste år.

- Dere blir ingen kasteball i eliteserien?

— Det tror jeg ikke. Mange har erfaring fra eliteserien fra før og vi vet hva som kreves, sier Simen Wangberg.

Tross økte inntekter på mange millioner som eliteserielag, har direktør Ulf Johansen varslet at klubben vil kutte 10 millioner på kostnadssiden til neste år ved et eventuelt opprykk. Mye hentes inn på reduserte stadionkostnader.

— Dette tar vi i dag. I dag er dagen for å feire, sa en overlykkelig TIL-direktør i spillergarderoben etter kampslutt i dag.