For på stillingen 1-0 til Rosenborg, etter 34 spilte minutter, ble plutselig skjermen svart. Da den andre omgangen startet var bildene tilbake fra Trondheim. Dermed hadde seerne gått glipp av drøyt ti minutter av kampen. Senere viste det seg at et strømbrudd var årsaken til problemene.

Følg oppgjøret direkte her:

— Dessverre tekniske problemer på Lerkendal. Det jobbes med å løse dette, skriver TV 2 Sporten på Twitter.

— Strømbrudd på stadion, vi håper det ordner seg snart!, forklarte TV 2 Sporten overfor en bruker på det sosiale mediet.

Sendingen gikk i ti minutter før pause i kampen mellom Rosenborg og Haugesund på Lerkendal. Foto: Skjermdump TV 2 Sport Premium 4

– Vi må beklage hvis det har vært svarte skjermer rundt om i landet. Det har vært et strømbrudd her i Trøndelag, uvisst av hvilken grunn, og det har gjort at vi ikke har fått signalene våre ut til den store verdenen, sa TV 2-reporter Per Angell Berntsen da signalene var tilbake fra Lerkendal litt ut i pausen.

Etter halvspilt oppgjør var stillingen i Trondheim 1-0 til hjemmelaget. Christian Gytkjær sendte vertene i ledelsen etter 17. minutter. Spissen fikk servert et innlegg fra Elbasan Rashani og stanget ballen i nettet.

Da den andre omgangen ble sparket i gang var TV-bildene tilbake. Dermed fikk de norske seerne se at Rosenborg økte ledelsen til 2-0 bare to minutter etter hvilen.

De som valgte å fortsette å se kampen fikk se en underholdende andreomgang. 53 minutter var spilt da Matthias Vilhjalmsson styrte inn 3-0, og seks minutter senere økte spissen ledelsen til 4-0 på Lerkendal.

Og trønderne var ikke ferdigscoret for dagen. Et kvarter før full tid scoret Mushaga Bakenga sitt første Rosenborg-mål i serien siden han kom tilbake til klubben. Samme mann fastsatte sluttresultatet til 6-0 minutter senere.