Nok en gang murrer det rundt José Mourinho. Roma er inne i en tung periode, og i forkant av søndagens 3–2-tap mot nyopprykkede Venezia var det en journalist fra radiostasjonen Retesport som fikk føle portugiserens vrede.

– Du har vært i Roma i seks måneder. Ville du endret noe du har gjort når det gjelder valg, uttalelser, forespørsler eller noe du har gjort? fikk manageren spørsmål om.

– Du er her hver pressekonferanse. Enten er du veldig intelligent, men later som du ikke er det. Eller så er du ikke intelligent i det hele tatt. Jeg ønsker å tro at du er intelligent, men du gjør som du gjør, svarte Mourinho syrlig på spørsmålet, gjengitt av The Athletic.

Se opptrinnet i videovinduet øverst i saken.

Retesport forsvarer deres ansatte, og forteller at de vil boikotte fremtidige pressekonferanser for å unngå nye «utbrudd» fra Mourinho.

– Vi håper Romas trener vil jobbe hardere med å forbedre lagets prestasjoner og fokusere på mulige løsninger, slik at han kan unngå spektakulære utbrudd som vi mener er fullstendig upassende, skriver radiokanalen, som videre hevder at Mourinho prøver å vri på sannheten.

TIL ANGREP: José Mourinho lot en journalist få høre det etter et spørsmål han åpenbart ikke var spesielt imponert av. Foto: Ettore Griffoni / IPA / IPA Milestone

Roma har ikke sett ut som et Mourinho-lag denne sesongen. 58-åringen har bygget robuste seiersmaskiner i flere av klubbene han har ledet, men i sesonginnledningen er det lite som har vært stabilt.

Roma har tapt fem av 12 kamper i ligaen, er på 6.-plass og lekker som en sil. I Serie A var 3–2-tapet mot erkerival Lazio ekstra smertefullt, men ingenting har vært mer knusende enn 6–1-nedsablingen i Bodø.

Kjetil Knutsens menn sendte Mourinho og co. ydmyket tilbake til «den evige stad», og var nære å sikre tre nye poeng på Stadio Olympico uken etter.

– Det var et sjokk. Jeg overvurderte spillerne mine, har Mourinho sagt om stortapet.

I hjemlig liga har manageren ofte lagt skylden på dommerne. Senest mot Venezia i helgen, hvor han klaget på et straffespark til hjemmelaget og dro paralleller til en straffe han mente at Roma burde hatt mot Milan en uke i forveien.