Vinneren av PFL-sesongen får nemlig én million dollar, men den potten blir det amerikanske Impa Kasanganay som får kjempe om senere i høst.

Halvveis ut i første runde i San Antonio ble Hamlet truffet med en voldsom slagkombinasjon. Først et høyreslag til kroppen, og så en lynkjapp venstre-høyre-venstre til hodet som sendte Hamlet i kanvasen.

Protesterte

Da grep ringdommeren inn og stoppet kampen umiddelbart. Hamlet var ikke slått ut, og ofte lar dommerne kampen fortsette på bakken for å se om fighterne klarer å forsvare seg.

Det fikk ikke Hamlet muligheten til, og protesterte på avgjørelsen uten at det nyttet.

SKUFFET: Marthin Hamlet var selvfølgelig svært skuffet etter nederlaget mot Impa Kasanganay (t.v.) i San Antonio. Foto: Cooper Neill / PFL MMA

Tidligere landslagsbryter Hamlet fikk et par nedtagninger helt i starten av kampen som var åpen helt frem til den lynkjappe avgjørelsen.

Hamlet står nå med 12 seirer og fem tap i sin proffkarriere. Han kom til PFL-finalen i 2021, men røk ut tidlig forrige sesong og altså i semifinalen nå etter å ha slått Sam Kei på poeng i juni.

PS! I finalen møtes Kasanganay og hans amerikanske landsmann Joshua Silveira, som vant på teknisk knockout i første runde mot Ty Flores.