Liverpool fikk en marerittstart. Leicester tok ledelsen allerede etter tre minutter ved Kasey McAteer.

Foran hjemmefansen på Anfield skapte Liverpool enorme muligheter, men gikk til pause på 0–1.

Det enorme presset måtte gi resultater. Cody Gakpo var muligens i offside, men uten VAR ble ikke den plukket opp og nederlenderen satte inn 1–1.

Så var det tid for to perler.

Først innbytter Dominik Szoboszlai. Ungareren har hatt en strålende start på sin Liverpool-karriere. Nå banket han inn 2–1 fra 18 meter. Et prosjektil opp i krysset.

Leicester hadde lite å komme med og spørsmålet var mer når Liverpool skulle få nummer tre.

Det kom gjennom en lekker prestasjon av Diogo Jota. På fem-seks meter dro han bare ballen med hælen og bak seg, videre i lengste hjørne.

Liverpool greit videre, til tross for å ha ligget under.

Martin Ødegaard startet på benken da Arsenal gjestet Brentford, der Kristoffer Ajer også var reserve. Begge kom inn helt på slutten av kampen.

INNBYTTER: Kaptein Martin Ødegaard kom inn som innbytter. Foto: ANDREW COULDRIDGE / Reuters / NTB

Arsenal gjort 1–0 allerede i det syvende minutt da danske Zanka Jørgensen rotet det til i Brentford-forsvaret. Edward Nketiah fant Reiss Nelson, som prikket ballen sikkert forbi keeper Mark Flekken, som var sjanseløs.

Mikael Arteta hadde gjort åtte bytter siden Tottenham-kampen, men Arsenal hadde taket på det - og målvakt Aaron Ramsdale var sjelden truet. Charles Sagoe Jr hadde en svært respektabel debut på Arsenals førstelag.