Det kokte fullstendig over for tennisprofil. Nå får han millionbot.

Tennisrebellen Nick Kyrgios må ut med rundt én millioner kroner etter at han raste mot dommeren og ødela to racketer i ATP-turneringen i Cincinnati.

Publisert:

Nick Kyrgios har på ny havnet i søkelyset som følge av dårlig oppførsel. Foto: Paul Chiasson / The Canadian Press / AP / NTB scanpix

  • NTB-Ritzau

Den australske urokråka kom på ny i søkelyset da han tapte i tiebreak mot Karen Khatsjanov.

I og etter oppgjøret kokte det over for Kyrgios som nå har blitt sanksjonert med en bot på 113.000 dollar. Det tilsvarer omtrent én million norske kroner. I tillegg risikerer 24-åringen utestengelse.

Etter å ha tapt andre sett spurte Kyrgios om en toalettpause, men fikk avslag. Likevel gikk han inn mot toalett, og TV-bilder viste at australieren ødela to racketer på vei dit før han returnerte til banen.

Senere i kampen fikk Kyrgios en advarsel av hoveddommer Fergus Murphy for å bruke for lang tid mellom servene.

  • FÅTT MED DEG DENNE? Skapte overskrifter etter å ha tapt mot Casper Ruud. Nå har tennisprofilen havnet i trøbbel igjen.

– Du er den verste dommeren, ropte Kyrgios på et tidspunkt da han satt like ved dommerstolen.

Etter kampen nektet australieren å takke dommeren for kampen. Deretter vartet han med noe ukvemsord mot kamplederen. Det spekuleres også i om Kyrgios rettet en spyttklyse mot Murphy.

Det er langt ifra første gang Kyrgios opptrer kontroversielt. I ATP-turneringen i Roma i mai ble han bøtelagt for nesten 450.000 kroner for oppførselen sin i kampen mot Casper Ruud.

Uken etter måtte han ut med 400.000 kroner for å ha kastet en stol på banen i Roland-Garros. Deretter vartet han med oppførsel som resulterte i en bot på 150.000 kroner i Wimbledon.

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Tennis