Det endte målløst mellom Arendal og Egersund på Bjønnes Stadion, i en kamp mellom to lag som begge framstod som bedre defensivt enn offensivt.

Etter at Egersund var godt med i begynnelsen av kampen var det Arendal som dominerte banespillet fram mot pause, men uten å skape de helt store sjansene.

I andre omgang hadde Egersund et spillemessig initiativ det meste av tiden, men heller ikke de gulsvarte klarte å produsere noe særlig med farligheter foran Anders Hegaard Larsen i Arendals mål. Litauiske Eivinas Zagurskas hadde et par sjanser der han avsluttet ukonsentrert utenfor, mens Granit Buzuku hadde et skudd fra distanse som ble reddet av Hegaard Larsen.

I motsatt ende kom kampens største sjanse midtveis i andre omgang da Egersunds keeper Igor Spiridonov måtte fiste et langskudd fra Kenny Chopart over.

Med bare tre scorede mål på fem seriekamper er det liten tvil om hvor skoen trykker for Egersund, som har ambisjoner om å kjempe i toppen denne sesongen. — Defensivt er vi solide det meste av kampen, men vi skaper fryktelig lite framover på banen, innrømmer trener Magnus Powell. - Arendal er et godt lag, så rent taktisk var dette en tett og god kamp mellom to lag som ga motstanderen veldig lite rom. Men vi har en jobb å gjøre med å skape flere målsjanser, og ikke minst omsette de vi får i scoringer. Samtidig blir vi ukonsentrerte de siste minuttene og gir Arendal sjansen til flere brudd etter slurvete tversoverpasninger på midtbanen. Så vi kunne lett ha tapt kampen på dårlige valg vi gjør mot slutten, avslutter Powell.

Med ett poeng til hvert av lagene ligger Egersund på femte plass etter dagens runde med sine åtte poeng, mens Arendal ligger to poeng bak på sjuende plass.