Armstrong medga i intervjuet at han dopet seg i store deler av sin karriere som verdens beste sykkelrytter, men han benektet at en av hans medarbeidere tilbød USADA en sum på 250.000 dollar.

Det er USADAs nåværende sjef Travis Tygart som har framsatt beskyldningen om dette bestikkelsesforsøket.

– Jeg husker tilbudet godt. Travis' kontor var omtrent fem sekunders gange fra mitt. Han informerte meg med en gang, og vi avslo tilbudet umiddelbart, sier Madden til ESPN.com.

Jeg ba ham om å gå og ringe vedkommende og informere ham om at vi ut fra våre etiske retningslinjer ikke er i stand til å ta imot penger fra noen vi tester eller kommer til å teste. Senere informerte vi styret, og de bekreftet at vi hadde gjort det rette .

Madden sier at han ikke kan vite om Armstrong personlig visste om tilbudet, men han sa at den vanærede sykkelstjernens uttalelser i intervjuet med Winfrey uansett ikke er sanne.

Da Armstrong fikk direkte spørsmål om beskyldningen fra Tygart, svarte Armstrong: «Nei, det er ikke sant».

Armstrong sa også at beskyldningen om bestikkelsesforsøk ikke var med i anklageskriftet fra USADA, og han sa at han har spurt alle sine medarbeidere og kommet til at ingen har framsatt et slikt tilbud.

De hevdet at det var 250.000 dollar. Det er mye penger. Jeg ville visst om det , sa han i intervjuet. (©NTB)