Klokken fire natt til fredag avga Sevilla-trener Unai Emery en promilletest som viste et alkoholnivå som var det dobbelte av det som er tillatt.

Det melder den Valencia-baserte nettavisen laprovincias.es lørdag.

Emery var i Valencia da han ble stoppet av politiet. 42-åringen tilbringer deler av sin ferie i kystbyen, der han tidligere var hovedtrener i Valencia CF.

Emery skal ha samarbeidet med politiet etter promilletesten.

Lørdag morgen unnskyldte Emery seg.

— Som alle andre

— Selv om det kun handler om en bot, ber jeg om unnskyldning, fordi jeg er klar over at å drikke og kjøre ikke hører sammen, og at offentlige personer må oppføre seg eksemplarisk med tanke på de som følger oss, skriver Emery på sin Twitter-konto.

— Torsdag ble jeg stoppet av det lokale politiet i Valencia, og det ble gjennomført en promilletest. Som enhver borger på ferie, forlenget middagen med noen venner seg, og i stedet for å ta en taxi, tok jeg bilen. Jeg testet positivt og fikk en bot. Unnskyld. Jeg lærer av mine feil. Takk, skriver han.

Baskeren har hatt enorm suksess med Sevilla denne sesongen. Etter en tøff start på sesongen snudde det for Emerys mannskap, som endte opp som Europa League-mestere og en 5. plass i La Liga.