HOFFENHEIM-AUGSBURG 2-0

Tarik Elyounoussi fikk en strålende start på Bundesliga-sesongen lørdag. Nordmannen scoret nemlig i Hoffenheims 2-0-seier over Augsburg.

Hoffenheim tok ledelsen etter 33 minutter ved Adam Szalai. To minutter senere fant lagets stjernespiller Robert Firmino Elyounoussi inne i boksen. Nordmannen satte ballen trygt i mål fra rundt 10 meter.

Det var nordmannens aller første Bundesliga-mål, etter at Hoffenheim kjøpte han fra Rosenborg sommeren 2013. — Det var deilig. Godt å se den første scoringen i Bundesliga, den har jeg ventet lenge på, sier Elyounoussi til aftenposten.no

— Det var bra trøkk i dag. Augsburg er et tøft lag, og de gjorde det vanskelig for oss. Det er fint å komme i gang med en trepoenger, fortsetter Elyounoussi.

Dermed fortsetter Tarik å vise god form på sensommeren. Den norske landslagsspilleren har nå scoret i tre strake kamper, da det også ble nettkjenning i treningskampen mot italienske Genoa og i cupkampen mot Paloma.

- Passer godt inn

I et intervju fredag ga Eurosport-kommentator Eivind Bisgaard Sundet uttrykk for at Elyounoussi vil få en oppløftende sesong i Hoffenheim.— Han spiller for et som har veldig mange bra offensive spillere, og han passer egentlig godt inn der. Han er rask, løpsterk og bevegelig. Forrige sesong fikk han mindre spilletid på våren, noe som ble begrunnet med at han var sliten, siden han spilte en halv sesong i Norge før seriestarten i Tyskland. I sommer har han startet godt opp igjen. Han scoret i cupen, og han får spilletid. Det handler bare om å ta vare på sjansene han får, han vil få muligheter, sa Bisgaard Sundet til aftenposten.no.

Elyounoussi var ikke den eneste Eliteserie-kjenningen på banen i Hoffenheim-Augsburg. Tidligere Haugesund-spiller Nikola Djurdjic fikk de siste 20 minuttene for Augsburg.

Rune Jarstein og Per Ciljan Skjelbred satt på benken for henholdsvis Hertha Berlin og Hamburg lørdag.