Aksel Berget Skjølsvik.

Starten av kampen er begredelig og vi henger ikke med de første 15 minuttene..Etter at vi har jobbet oss inn i kampen, og Hannes har hatt to-tre klasseredninger, er kampen helt åpen.Vi produserer noen enorme sjanser, men i stedet for at vi scorer kommer det sure målet til VIF i det 45. minutt. Andre omgang er rett og slett dårlig. Mange ballbrudd imot oss og Vålerenga kontrollerer inn til 3-0. Ikke dette vi hadde tenkt oss. Vi har slitt med Vålerenga siden opprykket og de er et av få lag vi ikke har knekt koden til. Selv om vi taper sjansestatistikken bare 7-6, må vi erkjenne at dette er en kamp vi ikke kan være bekjent av. For lite direkte i stilen, og vi henger ikke godt nok sammen defensivt.

Stemningen i garderoben er selvfølgelig ikke på topp. Og det skal den ikke være etter en dårlig kamp. Vanlig restitusjon ble erstattet med litt jogging, firkant og fotballtennis i går. Dette gjor at smilet kom tilbake, i hvert fall på vinnerlaget (undertegnede, Sola, Lennon og Rubio).

Cupen

I morgen er det klart for cupkamp mot Sola. Det kan bli en tøff kamp mot et heltent Sola-lag. Gamle klubbhelter som Eriksen, Kanu og Maldal vil nok prøve å stikke kjepper i hjulene våre.

Vålerenga-kampen er glemt og nå er vi fokusert på å slå oss videre i cupen. De siste årene har vi slitt i cupen og forhåpentligvis vil dette gjøre oss mer skjerpet inn mot morgendagens kamp.

3 divisjon++

I går sparket B-laget i gang 3. divisjon. Seier 3-1 mot Austrått med rent juniorlag pluss Sean er meget bra. Zymer scoret tre mål. Bra!

Ellers morsomt å lese at den gamle Sandnes Ulf-krigeren Andreas Westlye scoret i 1-0-seieren til Vidar. Etter ett års "pause" (damejakt + advokatjobbing) fra fotballen, er han nå tilbake med et smell.