— Han er eliteseriens beste midtstopper. Min mening er at han bør spille sammen med Vegard Forren. Steffen har fart og det trenger Norge, sier Odd-trener Dag Eiliv Fagermo til Fædrelandsvennen.

I dag klokken 12 tas troppen til kampene mot England på Wembley (privatlandskamp) og Italia på Ullevaal (EM-kvalifiseringskamp) ut. På grunn av internasjonale regler må Norges Fotballforbund ta ut troppen før ligalandslaget har spilt kampen mot Emiratene i Stavanger onsdag.

Til den kampen er kristiansander Steffen Hagen, Vegard Forren og Tore Reginussen midtstopperne i troppen.

Best på børs

Til troppen mot England og Italia er trolig Fredrik Semb Berge (Brøndby), Johan Lædre Bjørdal (AGF Aarhus) og Havard Nordtveit (Borussia Mönchengladbach) midtstopperkandidater.

Hagen, som regner med å få spilletid onsdag, selv er spent på om han er med i troppen til de to storkampene i neste uke.

— Det blir spennende. Jeg har ikke tenkt så mye på landslaget frem til nå, men gleder meg til samling, sier 28-åringen som spilte en ny bunnsolid kamp da Start ble slått 4-1 på Skagerak Arena søndag.

Hagen er topp tre på både VGs og TV2s spillerbørser. Han har høyest poenggjennomsnitt av forsvarerne i eliteserien.

Skryt fra Semb

Toppfotballsjef Nils Johan Semb er den i forbundet som har sett Hagen mest live i år.

Han uttalte til Fædrelandsvennen i forrige uke at sørlendingen spiller sin beste fotball.

— Han har vært god i flere år, men i år er han sjefen bak hos Odd. Han har prestert på et høyt nivå, sa Semb, som også var til stede på Skagerak Arena søndag.

Strømsgodset-keeper Adam Larsen Kwarasey har omtalt Hagen som ligaens beste midtstopper.