Lørdag kveld tapte Chelsea meget overraskende hjemme mot Sunderland, etter en sen scoring av Fabio Borini. En gavepakke til Liverpool fra italieneren, som er eid av nettopp Liverpool. Og for noen av de rødes supportere tok følelsene litt overhånd som følge av gaven.

For fra Tåsen i Oslo fikk politiet inn bekymrede telefoner om kraftig husbråk, noe som førte til at de rykket ut med flere enheter. Men det som møtte dem der var kun far og sønn som med engasjement og høylytt stemmebruk hadde sett kampen vippe den veien de håpet.

«Tåsen, melding om kraftig husbråk med mye skriking. Vi er påstedet med flere enheter. To meget engasjerte menn som så påfotballkamp på tv» , skrev politiet på Twitter etter epiosden.

— Det hørtes mye verre ut enn det var. De tok det veldig fint da vi snakket med dem , sier operasjonsleder Ola Krokan til Aftenposten.no.

Tåsen, melding om kraftig husbråk med mye skriking. Vi er påstedet med flere enheter. To meget engasjerte menn som så påfotballkamp på tv.

— Operasjonssentralen (@oslopolitiops) April19, 2014Det hender fra tid til annen at politiet får telefoner etter slike hendelser, men familien på Tåsen klarte likevel å utmerke seg med sitt kraftige engasjement.

— Denne episoden var i en litt egen klasse, med etengasjement og støynivå utover det som er normalt, sier Krokan.

Så får naboene på Tåsen være advart. For søndag kan Liverpool ta et nytt, stort steg mot gull om Norwich blir slått på bortebane. Kampstart er 13.00.