Statistikksenter Eliteserien:

Under Erik Hamrén fikk Kjell Rune Sellin fem innhopp for Rosenborg, og i kampene mot Lillestrøm og Tromsø spilte han fra start. Vårsesongen var i hele tatt positiv for 21-åringen og det toppet seg med to skåringer mot Brann på Lerkendal.

Etter at Eggen overtok treneransvaret i Rosenborg fra 6. juni har ikke Sellin fått et eneste innhopp, og de siste kampene har han heller ikke sittet på benken. I går ble han utleid til Kongsvinger ut sesongen.

– Jeg har trent med Kongsvinger for første gang i dag, og det virker som en fin klubb med et bra miljø. Spilletid kommer ikke av seg selv, men det er klart jeg tror det blir mer spilletid i Kongsvinger enn det hadde blitt i Rosenborg, sier Sellin.

Enkelt valg

Spissen sier at det viktigste for ham er å spille fotball og utvikle seg i en eliteserieklubb, og derfor ble det et enkelt valg å forlate Lerkendal ut 2010-sesongen.

– Det føles litt spesielt å forlate Rosenborg, men jeg tror jeg har godt av det nå. Det er ikke til å legge skjul på at jeg fikk mer tillit av Erik Hamrén enn det Eggen har gitt meg, og det har gått utover motivasjonen på trening den siste tida, sier Sellin.

– Føler du at du fikk sjansen av Eggen?

– Jeg har ikke spilt førstelagsfotball under Nils Arne, så da sier det seg jo selv at jeg ikke fikk sjansen av ham. Men treneren velger ut laget og jeg ble ikke valgt, slik er fotballen av og til, sier Sellin.

Debuterer neste helg

Sellin blir spilleklar for Kongsvinger 1. august, og rekker dermed ikke dagens kamp mot Lillestrøm. Eggen kommenterer bruken av Sellin slik:

– Jeg tar ut den beste troppen til kamp, og Sellin har ikke kommet med i den i det siste. Kvalitetene hans er at han er rask og dyktig til å avslutte, men han trenger kamptrening, sier Eggen.

Sellin har kontrakt med Rosenborg ut 2011-sesongen, og vil bli seriemester med Rosenborg i år dersom laget vinner eliteserien.