Martin Ødegaard er på besøk hos Real Madrid, men ifølge Drammens Tidende kommer stortalentet ikke til å skrive under for den spanske klubben onsdag.

Lokalavisen skriver at besøket i Madrid har vært planlagt en stund, og at det er siste del av 16-åringens klubbturné i Europa.

En «sentral kilde» opplyser til Drammens Tidende at familien Ødegaard ikke har bestemt seg for klubb ennå. Etter besøket i Madrid er det ventet at de vil ta avgjørelsen om hvilken klubb som blir neste stoppested for unggutten.

Reiste til Madrid tirsdag

VG meldte tirsdag kveld at Martin Ødegaard, faren Hans-Erik og agent Tore Pedersen reiste til Madrid med privatfly. Avisen skrev at målet med reisen var at Ødegaard ville bli Real Madrid-spiller.

Avisen skrev at Ødegaard er forespeilet en plass i klubbens A-stall.

I høst og vinter har Strømsgodset-spillerne besøkt kremen av europeiske toppklubber, for å bestemme hvor karrieren skal gå videre.

I Real Madrid vil Ødegaard eventuelt bli lagkamerat med noen av verdens beste spillere; Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Sergio Ramos, Pepe, Toni Kroos, James Rodriguez og Karim Benzema, for å nevne noen.

Klubben er den mest suksessrike i europeiske klubbturneringer. De har vunnet serievinnercupen/Champions League 10 ganger.

Den spanske serien har de vunnet 32 ganger, og den nasjonale cupen 19 ganger.

De er regjerende mestere i den spanske cupen, Champions League, den europeiske supercupen og klubb-VM.