selvmaalweb KIM NYGÅRD

Rotet, raste - og dro rett hjem

<p><a href="/eliteserien/index.jsp?service=default&amp;stats=true&amp;type=matchfacts&amp;seasonId=6960&amp;matchId=271248" target="_blank"> <strong>RBK-MOLDE 2-2:</strong></a> Rune Almenning Jarstein snakket ikke med noen etter kampen mot Molde.</p>

DÜSSELDORF TYSKLAND 20090210Rune Almenning Jarstein i aksjon under landslagets trening i på LTU Arena i Düsseldorf tirsdag ettermiddag.Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Poppe, Cornelius

Han så utvilsomt skuffet ut etter kampen, RBK-keeperen. Rett etter at fløyta gikk løp han i garderoben, og som førstemann ut forlot han stadion, uten å snakke med noen av de ventende journalistene utenfor.

Det etter en brokete kamp for landslagskeeperen.

Tabbe før 0-1

Etter 15 minutter åpnet det: Jarstein havnet på skovtur ute i feltet og dro med seg

Kris Stadsgaard i fallet, slik at dansken glapp Vegard Forren, som headet inn 1-0 til Molde.

Se web-TV:

— Var det en tabbe, Erik Hamrén?

— Det får dere bedømme. Men jeg vet ikke om det å gå ut der var det aller beste, sa RBK-treneren etterpå, som også hadde sett at Jarstein bokset svakt ut noen minutter før scoringen. Da havnet ballen hos Mame Biram Diouf, men Steffen Iversen reddet på streken.

Raste mot Tettey

Etter 75 minutter fortsatte det: Etter flott Molde-angrep havnet ballen til slutt hos samme Diouf, og kun en feberredning fra Jarstein hindret scoring. Uheldigvis gikk Jarsteins retur rett i beina på en hjemoverløpende Alexander Tettey, som ikke klarte å unngå ballen, og den gikk i eget mål.

— Jeg kom meg ikke unna, sa Tettey etterpå.

Uansett: Rett etter målet raste Jarstein mot Tettey. Det mente imidlertid Mikael Lustig var å gå for langt, og raste mot Jarstein.

- Venner igjen

Før RBK etter hvert fikk satt i gang kampen igjen.

— Vi er venner igjen nå. Det er det viktigste, mente Lustig etterpå, som forklarer situasjonen slik:

— Det skjer i kampens hete. Men jeg sa vel til Rune at dette er sånt som Alex ikke kunne noe for, og at han tok for hardt i.

Tettey selv sier han ikke så situasjonen:

— Nei, jeg sto med ansiktet feil vei. Og tenkte mest på å komme i gang igjen med kampen. Da kan jeg heller ikke kommentere det, sa han.

Jarstein selv ville altså ikke kommentere opptrinnet, da han reiste rett hjem.

RBK-trener Erik Hamrén sier han ikke så noe, og ville heller ikke kommentere det.

Alexander Tettey, derimot, han oppsummerte kampen slik:

— Heldigvis fikk vi 2-2, ellers er jeg ikke sikker på om jeg ville gått i toget i morgen. Nå gjør jeg det. Jeg skal til og med bære fanen, smilte han.

Se alle høydepunktene fra runden:

Tromsø-Bodø/Glimt | Brann-Start | Viking-Strømsgodset | Aalesund-Lyn | Lillestrøm-Odd | Vålerenga-Fredrikstad

svp://92083?view=ap