Etter lang tid med utsettelser ga AaFK beskjed om at Jönsson måtte gi et svar om hva han tenkte om framtiden. Etter noen dager fri hjemme i Sverige, kom den svenske treneren tilbake til Ålesund i går.

— Jeg kan bekrefte at møtet med Jönsson har funnet sted, men hva vi snakket om kommer jeg ikke til å si noe om. Det eneste jeg kan si er at det ikke kommer noe mer fra oss om trenersituasjonen i dag, sier klubbdirektør Henrik Hoff til smp.no.

Klubben ønsker at han binder seg til ei toårskontrakt, men i Sverige finnes det klubber som trenger nye trener og ser på Jönsson som en aktuell kandidat.

I dag skriver fotbollskanalen.se at Djurgården har vært i kontakt med Jönsson. Tidligere har svenske aviser skrevet at han blir sett på som Kalmars drømmetrener.

— Det er flere svenske klubber som har tatt kontakt med meg gjennom sesongen, men de positive tankene om AaFK er der fortsatt, som de har vært hele tiden, sier Jönsson til smp.no.

- Stemmer det at du har snakket med Djurgården?

— Jeg vil ikke kommentere noen navn, men jeg vil understreke at jeg har gitt beskjed til ledelsen i AaFK om hvordan ting har utviklet seg. Jeg trenger mer tid før jeg tar en avgjørelse, det kan ta noen dager til, sier han.